یه خورشید درخشان

بربری یا سنگگ ، مهم این است.

همسر تاکید بر خوردن نان سنگک داره، با این که نزدیکترین نانوایی به ما بربری هست.معمولا صبحهای زود با چه مشقتی  میره در صف های طولانی وامیایسته تا نون بگیره.تا حالا هم شاد و خرم که داریم نون سنگک میخوریم،آخرین بار که رفت نان بگیره،وقتی برگشت حسابی پکر بود،وقتی ته و توی کار رو در آوردم دیدم سرک کشیده به پشت نانوایی و دیده از یک کیسه آرد لواش و تافتون دو پیمانه و از کیسه آرد سنگک یه پیمانه قاطی میکنن.وقتی هم با نانوا مطرح کرده جواب دادن این آرد خیلی گرونه،اگر بخواهیم از آرد سنگک استفاده کنیم نان رو باید گرانتر بفروشیم.خلاصه که نان بربری مهربان دوباره به آغوش خانواده برگشت.

نظرات (3)
نام :
ایمیل : [پنهان میماند]
وب/وبلاگ :
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
دلم میخواست ارد سبوس دار بود و خودمان نان میپختیم.در زمان جوانی مدتی با تنورهای گلی ایستاده'خودم نان میپختم و خیلی یکدست و خوب میشد.
این سنگکک و بربری های دور و بر خانه برایم دلچسب نیست.
شنبه 30 بهمن 1395 ساعت 11:27
امتیاز: 0 0
پاسخ:
نان هم نان های قدیم مینو جان.
سلام سلام
نانوایی محله ما، هردو نان رو پخت می کند (یکسو سنگک...یکسو بربری)
گویا ظرف خمیرشان هم یکیست.
منم هفته پیش پس از ماهها، ترجیح دادم بربری بخرم. نه به دلیل آردش صرفا برای تنوع در سبدغذایی!
.
نانتان گرم و آبتان سرد
جمعه 29 بهمن 1395 ساعت 10:20
امتیاز: 0 0
پاسخ:
ممنون،چه جالب،اون دیگه با یه خمیر میپزه.
چه جالب واسه همینه بعضی نون سنگگ ها خوشمزه ترن.؟ من که چند ساله خونه درست می کنم حالا عادت کردم نون خودمو بخورم
پنج‌شنبه 28 بهمن 1395 ساعت 23:52
امتیاز: 0 0
پاسخ:
حتما،خوش به حالتون که نون بازوی خودتون رو میخورید