ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
این رو دیگه کجای دلم بذارم. ما سالیان سال با بوی کباب عشق کردیم. دانشمندان هشدار میدهند که گاهی اوقات بوییدن غذاهای خوشمزه میتواند سبب ایجاد سرطانهای خطرناک در افراد شود. برای سلامتی بدن مضر باشد. سرطانزا در دود اگزوز خودروها و وسایل نقلیه آلودهکننده هوا است. خود از گوشت کبابی بیشتر از سایر افراد استفاده میکردند. نمایند و یا از وجود یک "سیستم تهویه" مناسب در "محیط آشپزخانه" خود مطمئن باشند.
پژوهشگران در نتایجی تکاندهنده دریافتهاند که بوی گوشت کبابی در محیط بسته میتواند به اندازهی استشمام "بوی اگزوز خودرو"
گفتنی است، دانشمندان ترکیبات سرطانزای جدیدی را در دود حاصل از گوشت کبابی بهدست آوردهاند که مشابه ترکیبات شیمیایی
بررسیها نشان میدهند، پزشکان با مطالعه بر روی افراد مبتلا به سرطان به ویژه "سرطان ریه" دریافتهاند که این افراد در رژیم غذایی
پژوهشگران هشدار میدهند که با وجود مفید بودن کبابهای پروتئینی به علت عدم داشتن روغن، افراد باید کباب را در محیط باز درست
منبع: طبنا
ای امون از دست این پژوهشگران
از وقتی هی کشف کردند و کشف کردند مرضها رو چندبرابر کردند
به بوی کباب
فک کن بوی کباب