ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
همسر تاکید بر خوردن نان سنگک داره، با این که نزدیکترین نانوایی به ما بربری هست.معمولا صبحهای زود با چه مشقتی میره در صف های طولانی وامیایسته تا نون بگیره.تا حالا هم شاد و خرم که داریم نون سنگک میخوریم،آخرین بار که رفت نان بگیره،وقتی برگشت حسابی پکر بود،وقتی ته و توی کار رو در آوردم دیدم سرک کشیده به پشت نانوایی و دیده از یک کیسه آرد لواش و تافتون دو پیمانه و از کیسه آرد سنگک یه پیمانه قاطی میکنن.وقتی هم با نانوا مطرح کرده جواب دادن این آرد خیلی گرونه،اگر بخواهیم از آرد سنگک استفاده کنیم نان رو باید گرانتر بفروشیم.خلاصه که نان بربری مهربان دوباره به آغوش خانواده برگشت.
دلم میخواست ارد سبوس دار بود و خودمان نان میپختیم.در زمان جوانی مدتی با تنورهای گلی ایستاده'خودم نان میپختم و خیلی یکدست و خوب میشد.
این سنگکک و بربری های دور و بر خانه برایم دلچسب نیست.
نان هم نان های قدیم مینو جان.
سلام سلام
نانوایی محله ما، هردو نان رو پخت می کند (یکسو سنگک...یکسو بربری)
گویا ظرف خمیرشان هم یکیست.
منم هفته پیش پس از ماهها، ترجیح دادم بربری بخرم. نه به دلیل آردش صرفا برای تنوع در سبدغذایی!
.
نانتان گرم و آبتان سرد
ممنون،چه جالب،اون دیگه با یه خمیر میپزه.
چه جالب واسه همینه بعضی نون سنگگ ها خوشمزه ترن.؟ من که چند ساله خونه درست می کنم حالا عادت کردم نون خودمو بخورم
حتما،خوش به حالتون که نون بازوی خودتون رو میخورید