ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
میگم،حالا که بو و مزه نمیفهمیم،به درجات بالای عرفان رسیدیم.غذا میخوریم که سیر بشیم.دیگه مهم نیست چی.وقتی کباب و نون و پنیر یه مزه بده.دیگه خاصیت وجودیش از بین میره.مثلا امروز دو تا کدو سرخ نشده ریختم قاطی گوشت.تبدیل شد به خورش کدو.سالم و بهداشتی.باید از این فرصت استفاده کنم به سالم خوری عادت کنیم.و البته راحت تر هم هست.
من میترسم این دو طفل معصوم رو با سالم خوری بکشی
هلاک شدن همه.
چه خوب . این هم از محاسن کرونا
حالا من کلا از وقتی یادمه غذا کم نمک میپختم. دقیقا از وقتی کرونا گرفتم نمک غذاهامو به اندازه میریزم و گاهی حتی متهم به شوری میشه. از دست دادن چشاییم باعث شد بفهمم بقیه از دست غذاهای من چی میکشن، کار به جایی کشیده که از بی نمکی غذام دفاع میکنم، میگم شور نیست تنده، شور نیست ترشه خلاصه کرونا دستمو نمکدون کرد


ولی هنوزم غذاهام کم چربه و کم آب.
واقعا،یعنی مزه شوری رو فقط نمیفهمی،عجب.حالا من همش میگم نمک کم بریزم.اینا که متوجه نمیشن.ترشی کم بریزم.اینا که متوجه نمیشن.پاک خلاصه دستپختم به فنا رفته.
سلام سهیلاجان
من از سال ۹۷ چشاییم رو از دست دادم ،البته به سختی و با گذشت زمان زیاد،تقریبا ۵۰ درصدش رو شاید به دست آوردم دوباره
اما هنوز چیزای شیرین تو دهن من تلخ هستن، اینجوری که مثلا هرچی شیرین تر، تو دهان من تلخ تر
ولی با این وجود من هنوز نون خامه ای رو عاشقانه می خورم ، هرچند خیلی تلخه و تلخیش رو احساس می کنم واقعا
اما در مورد بستنی این مشکل رو ندارم، تلخ نیست
اینم یه تجربه بود ، گفتم اینجا بنویسم
البته چشایی من به علت عوارض داروییم از بین رفت، می گفتن پرزهای زبونم از بین رفته انگار و احتمالا سالها طول می کشه برگرده
آخی.چه سخت.ان شالله بر میگرده.طیبه جان من مثل گربه های شیطون هستم.تو هر وضعیتی بازی میکنم باهاش.حالا هم تجربه جدیدیه.فارغ از مزه
بهترین فرصته برا وزن کم کردن
بعیده.در اثر ضعف همش در حال خوردن هستیم.یا خوابیدن.
سلام سهیلا جان
پس پیش به سوی سالم خوری و طبیعی خوری واز این به بعد سالم خوری بشه رویه زندگیتون تا ابد
اینم یکی از خوبی های کرونا در کنار تمام بدی هاش
اگر بقیه اجازه بدن.
امیدوارم عادت کنی به سالم پختن. من که سالهاست دارم اینطوری آشپزی میکنم و عادت کردم کاملا.
به این میگن توفیق اجباری
انشاله که خیلی زود همه حس های خوبت برگرده
مزه ها و بوها را حس کنی
و ازشون نهایت لذت را ببری
ممنون.دارم ازش کمال سو استفاده رو میکنم تیلو جان
سلام
نوش جان
اما یه لحظه فکر کردم کدو نپخته ریختین توی غذا!
کدو سرخ نشده دیگه داداش.اینقدرم بی انصاف نیستم خام بدم بخورن